Miért válasszon méretre szabott öltönyt?

Egyedi megjelenés,
kifogástalan elegancia

Ön megálmodja,
mi valóra váltjuk!

A méretre készített ruházat anyagában és minden egyéb részletében tökéletesen igazodik a megrendelő igényeihez, viselője alkatához, ezért a méretre szabott ruhadarab maximális kényelmet és ideális komfortérzetet biztosít.

Minden megrendelőnek saját, egyedi szabásmintája alapján készítjük el névre szóló, monogramos öltönyét.

A gondos tervezés és a régi kézműves atelier munkáját idéző kivitelezés eredményeként a BRAGA Sartorial minden egyes öltönye tökéletesen tükrözi viselőjének egyéni stílusát, és kifogástalan eleganciát sugárzó megjelenést biztosít.

Foglalja le időpontját!

Az Ön igényeire szabva

Egyedi szabásminta

Precíz tervezés

Egyedi stílus

Minőségi alapanyagok, kényelmes viselet

Szövetek

Komfort és elegancia

Annak érdekében, hogy minden alkalomra tökéletes megjelenést biztosítsunk, széleskörű és exclusive anyagválasztékot kínálunk vásárlóink számára.
Szöveteinket Európa vezető, gyakran többszáz éves múlttal rendelkező gyártóitól szerezzük be.

Holland & Sherry
Nagy Britannia

Dormeuil
Franciaország

Cerruti
Olaszország

Loro Piana
Olaszország

Reda
Olaszország

Vitale Barberis
Olaszország

Stílus a mindennapokra

Fazon és modell választék

Egyedi, divatos öltönyök

Vásárlóink számos modell és fazon közül választhatnak, klasszikus és modern, karcsúsított vonalvezetésű öltönyök egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban.
Termékeink minden részletére többféle alternatívát ajánlunk, ezek közül vásárlóink szabadon választhatják ki a saját stílusuknak megfelelő megoldásokat.
Ízelítőül bemutatunk néhány választható opciót.

Tűnjön ki a tömegből méretre szabott öltönyében!

Időpontfoglalás

A szolgáltatás menete

Egyedi igényekre szabva

Foglalja le időpontját!


Szalonunkban személyes konzultáció keretében mérjük fel vásárlóink igényeit, illetve bemutatjuk anyag és modell választékunkat.

Szakértő kollégák segítségével rögzítjük a szabáshoz szükséges méreteket. Ezek után tanácsadónk közreműködésével lehet kiválasztani a vásárlóink igényeinek megfelelő anyagokat, modelleket, továbbá meghatározni a termékek egyéb részleteit.

Megrendelőink egyéni stílusát tökéletesen tükröző öltönyeinket négy hét alatt készítjük el. A végleges próba során még szükségesnek érzett esetleges módosítások még egy hetet vehetnek igénybe.

Karakteres megjelenés

Rólunk

Magas minőség
egész Európában

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik férfi felsőruházati termékek gyártása, belföldi- és európai piacokon történő forgalmazása területén. BRAGA márkanév alatt magas minőségi szintet képviselő konfekció öltönyöket, zakókat, nadrágokat, kabátokat gyártunk és értékesítünk.

Tapasztalataink szerint az elmúlt években Magyarországon is egyre inkább kialakulóban van az öltözködésére, egyéni stílusára igényes réteg, aminek tagjai tudják, hogy az igazán elegáns férfiak titka a méretre készített, viselője stílusát hűen tükröző egyedi ruházat.

Ezért indítottuk el méretre készített öltönyöket kínáló szalonunkat, ahol BRAGA Sartorial néven lehetőség van minden részletében egyedi igényeket kielégítő öltönyök vásárlására. Ezek a termékek a modern technika és a hagyományos kézi kidolgozás eszközeinek ötvözésével készülnek.

Exclusive anyagok

Minőségi kidolgozás